در تاریخ دهم خرداد هزارو چهارصد و چهار اعضای هیئت مدیره انجمن روان شناسی اجتماعی ایران، شامل خانم ها دکترفرح بیجاری و بیان فر و اقایان دکتر صفاری نیا و عیسی مراد و تجاسب با هماهنگی های لازم از طرف اقای دکتر تجاسب در محل معاونت اجتماعی فراجا با آقای دکتر الیاسی مشاور اجتماعی فرماندهی محترم نیروی انتظامی و تیم همراه جلسه هم فکری برگزار کردند. اعضای انجمن پس از استماع سوال اصلی جلسه مبنی بر راهکارهای دم دستی برای کاهش سرقت به بحث ورود کرده و راهکارهایی ارائه نمودند. در ابتدا همه اعضا تاکید داشتند کاهش سرقت در گرو شناخت علل آن و حذف تدریجی آن است که مهم ترین عامل آن فقر و سپس عامل فرهنگی است که در هیچ کدام از این دو مورد نیروی انتظامی مدخلیت ندارد. لذا ممکن است راه حل ها بر اساس خواست بزرگواران کوتاه مدت باشد و یا منجر به تغییر شکل پدیده شود یعنی از جامعه به خانواده کشیده شود. در ادامه اعضای انجمن راهکارهای ذیل را مورد بحث و بررسی و ارائه نمودند. 🔸تنظیم سامانه سرقت برای اعلام سریع سرقت 🔸گواهی استاندارد امنیت برای ساختمان های در شرف ساخت 🔸اعتبارسنجی پیک های موتوری 🔸استفاده از نیروهای محلی مانند بسیج یا داوطلبان محلی یا افراد سالمند که تا پاسی از شب بیدارند. 🔸تقویت ارتباط با رسانه و پیشگام شدن در اطلاع رسانی اخبار مربوط قبل از اعلام آن در شبکه های مجازی و مردم 🔸استفاده از دوربین های تقلبی در بعضی اماکن با جرائم بالاتر 🔸اعمال بعضی محرومیت های(موقت) اجتماعی برای سارقان. کاهش خشونت نهاد نیروی انتظامی و هماهنگی و نظارت بر برنامه های خشونت زا در رسانه. 🔸حمایت متنوع از افراد بزه دیده و تلاش برای جبران آن 🔸برخورد پرقدرت با جرائم فرزندان یقه سفیدها مانند برخورد با فرزند نایب رئیس مجلس با مامور راهور و اطلاع رسانی به افکار عمومی جهت افزایش سرمایه اجتماعی نیروی انتظامی. 🔸در نهایت نگاه سیستمی به پدیده سرقت و جرائم اجتماعی و دسترسی به راه های علمی با رفتارهای ناهنجار اجتماعی.
جلسه با استقبال گرم میزبانان و عکس هایی دسته جمعی ساعت دوازده و ریع به پایان رسید.
مصاحبه با رئیس انجمن روان شناسی اجتماعی1404
دکتر مجید صفارینیا رئیس انجمن روانشناسی اجتماعی در گفتوگو با پژوهشگر ایرنا میگوید: چنانچه ۲۰ شاخص برای بهبود سلامت اجتماعی و روانی مردم برای سرمایه و انسجام اجتماعی در نظر بگیریم، ارتباط کارکنان با ارباب رجوع یکی از این شاخصهاست. این مساله بویژه در مورد سازمانهایی صدق میکند که بیشترین اربابرجوع و ارتباط با مردم را دارند از جمله، ادارات برق و آب، بانک، شهرداری، دارایی، مخابرات و مراکز درمانی و بیمارستانها. براین اساس باید بهترین افراد که دارای ویژگیهای شخصیتی خاصی هستند به کار گرفته شوند؛ از جمله این ویژگیها برونگرا بودن این افراد است، دیگر اینکه پایینترین درجه رواننَژَندی(روان آزردگی، معمولا مضطرب، ناخشنود و ناراضی از خود و دیگران است) را داشته و وظیفهشناس باشند. وی ادامه میدهد: این در حالی است که در غربالگری و بکارگیری افراد در چنین مشاغلی، این موارد را در نظر نگرفتهایم؛ همچنین به تناسب شخصیت افراد با توجه به فضایی که برای خدماترسانی در نظر گرفته میشود، توجهی نشده است؛ هیچ ارزیابی شخصیتی از آن متصدی بانک، کارمند اداره برق و گاز انجام نشده است؛ چنانچه بخواهیم فضای جامعه به سمت همدلی، مهربانی و نشاط پیش رود، باید مردم با ناکامی کمتر مواجه شوند، در حالی که شهر ما شهر ناکامهاست زیرا برای افراد به صورت مکرر ناکامی اتفاق میافتد.
باشگاه دانشجویی انجمن روان شناسی اجتماعی ایران برگزار می کند:
«دورهمی روان شناسانه با نگاهی بر کتاب جز از کل»
با حضور: 🔸خانم دکتر مهناز مغانلو🔸 (روان شناس و مدرس دانشگاه)
🗓️دوشنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۳ ⏰ ساعت ۱۶
#آنلاین 💻
جهت شرکت در دورهمی مشخصات خود را به شماره ۰۹۱۰۲۶۵۶۱۴۴ پیامک کنید.
💥حضور برای عموم علاقه مندان آزاد و رایگان💥
وبینار رایگان
انجمن روان شناسی اجتماعی ایران با همکاری دانشگاه پیام نور شیراز برگزار می کند:
«وبینار روان شناسی اجتماعی و تربیت شهروندی » سه شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۹ رایگان با تدریس:
دکتر محبوبه البرزی مدیر قطب علمی تربیت شهروندی و دکتر فریبا تابع بردبار رئیس دفتر سبک زندگی و مشاوره فارس جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر در تلگرام پیام بگذارید: 09102656144 ظرفیت محدود
دورهمی روان شناسانه
در دورهمی روز دوشنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۳ به بحث و گفت و گو درباره ی مفاهیم مطرح شده در این کتاب و توضیح و تبیین آن¬ها از منظر روان شناسی اجتماعی و شخصیت پرداخته شد. هر یک از شرکت کنندگان در این فضای دوستانه و صمیمی دربارۀ تجربیات شخصی خود صحبت کردند و به بحث و تبادل نظر دربارۀ مباحثی همچون مواجه شدن با حقیقت، مرگ، خسران، اهمیت روابط، عشق، ازدواج، معیارهای زیبایی، باورها و نگرش¬ها، نقش معنویت، همدلی، تفاهم، و…. پرداختند و این دورهمی با روخوانی بخشی از این کتاب به پایان رسید.
کارگاه مداخلۀ چشم انداز زمان(فیلیپ زیمباردو) در رواندرمانی
کارگاه مداخله چشم انداز زمان(فیلیپ زیمباردو) در روان درمانی روز پنجشنبه ساعت 9 الی 13برگزار شد.
نشست بررسی «ابعاد روانی - اجتماعی حضور اتباع در ایران»
نشست بررسی «ابعاد روانی – اجتماعی حضور اتباع در ایران» چهارشنبه 30 آبان 1403، ساعت 16 در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.
دورهمی روان شناسانه
از همه شما عزیزان دعوت می کنیم تا در این دورهمی دوستانه شرکت کنید. امیدواریم بتوانیم در کنار هم لحظات پرباری را سپری کرده و از بودن در کنار هم بهره ببریم. «دورهمی روان شناسانه؛ با نگاهی بر کتاب دروغ هایی که به خودمان می گوییم» دوشنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۰ الی ۱۳ جهت شرکت در دورهمی و رزرو به شماره ۰۹۱۰۲۶۵۶۱۴۴ پیام بدهید مکان: تهران، خیابان استاد نجات الهی، ساختمان اداری دانشگاه پیام نور تهران جنوب، طبقه هفتم، سالن دکتر پارسا ویژه عموم علاقه مندانرایگان ارتباط با ما: Dabirsocial@yahoo.comWww.Iranian-asp.com09102656144, 09913905026
جلسه هیئت مدیره انجمن روان شناسی اجتماعی ایران
جلسه هیئت مدیره انجمن روان شناسی اجتماعی ایران به میزبانی مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران.
5 آبان 1403
کارگاه مداخلۀ چشم انداز زمان(فیلیپ زیمباردو) در رواندرمانی
انجمن روانشناسی اجتماعی ایران با همکاری مرکز مشاوره رکن برگزار می کند:
با تدریس: دکتر مجید صفاری نیا و دکتر شیلر کیخاونی 15 آذر ۱۴۰۳ 9 الی 13
تخفیف ویژه برای دانشجویان و اعضای انجمن
جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر در تلگرام پیام بگذارید: ۰۹۱۰۲۶۵۶۱۴۴ ۰۹۹۱۳۹۰۵۰۲۶
نشست نقد و بررسی سریال «در انتهای شب»
انجمن روان شناسی اجتماعی ایران با همکاری گروه روان شناسی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می کند:
نشست نقد و بررسی مجموعه نمایش خانگی «در انتهای شب» از منظر روان شناسی احتماعی
پنجشنبه 11 مرداد
ساعت 17
تهران، خ استاد نجات الهی(ویلا)، بوستان ورشو، خانه اندیشمندان علوم انسانی، سالن فردوسی
دومین جلسه هیئت مدیره انجمن روان شناسی اجتماعی ایران
دومین جلسه هیئت مدیره انجمن روان شناسی اجتماعی ایران به میزبانی مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران.
16 تیرماه 1403
نکوداشت دکتر حمیدرضا پوراعتماد
حضور و اهدای لوح انجمن روان شناسی اجتماعی ایران در تقدیر از دکتر حمیدرضا پوراعتماد استاد پیشکسوت روان شناسی دانشگاه شهید بهشتی
انجمن روان شناسی اجتماعی ایران
جهت دریافت فایل نامۀ انجمن روان شناسی اجتماعی ایران به نامزدهای محترم انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم بر روی اینجاکلیک نمایید.
مجمع عمومی عادی سالیانه انجمن روانشناسی اجتماعی(نوبت دوم)
پیرو فراخوان انجام شده از طریق روزنامۀ جهان اقتصاد، و سامانه رسمی انجمن مجمع عمومی عادی سالیانۀ انجمن روان شناسی اجتماعی ایران( نوبت دوم) در تاریخ 26/03/1403 ساعت 10 صبح در محل تهران، خ استاد نجات الهی، ساختمان اداری دانشگاه پیام نور تهران جنوب، سالن اجتماعات دکتر پارسا برگزار گردید. طبق دستور جلسه هیئت مدیره و بازرسان محترم گزارش عملکرد انجمن در سال 1402 را به مجمع ارائه نمودند. سپس صورت های مالی سال 1402 به تصویب رسید، روزنامۀ جهان اقتصاد به عنوان روزنامۀ کثیرالانتشار انتخاب گردید و میزان حق عضویت تعیین شد؛ پس از برگزاری انتخابات اعضای هیئت مدیره و بازرسان، در جلسۀ هیئت مدیره دکتر مجید صفاری نیا به عنوان رئیس انجمن روان شناسی اجتماعی ایران، دکتر ابوالقاسم عیسی مراد به عنوان نائب رئیس، دکتر شیلر کیخاونی به عنوان خزانه دار و دکتر زهره عزیزی به عنوان دبیر انجمن انتخاب شدند. همچنین آقای دکتر حسن عماری، خانم دکتر اعظم فرح بیجاری، خانم دکتر فاطمه بیان فر، خانم دکتر مهناز مغانلو و آقای دکتر کامیاب تجاسب به عنوان اعضای هیئت مدیره هشتم انجمن انتخاب شدند. اقای دکتر مجتبی دلیر و خانم دکتر ارمغان دماوندیان به عنوان بازرس رأی آوردند. در پایان جهت بهره مندی بیش از پیش از ظرفیت ها برنامه هایی پیشنهاد شد و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
مجمع عمومی عادی (سالیانه) انجمن روان شناسی اجتماعی ایران (نوبت دوم)
از تمامی اعضای پیوستۀ انجمن روان شناسی اجتماعی ایران دعوت می شود تا در مجمع عمومی عادی سالیانه(نوبت دوم) این انجمن که روز دوشنبه مورخ 26 خرداد ماه 1403 برگزار می شود، شرکت نمایند.
زمان: 10 صبح
مکان: تهران، خ نجات الهی، ساختمان اداری پیام نور تهران جنوب، طبقۀ هفتم، سالن اجتماعات دکتر پارسا
مجمع عمومی عادی (سالیانه) انجمن روان شناسی اجتماعی ایران (نوبت اول)
از تمامی اعضای پیوستۀ انجمن روان شناسی اجتماعی ایران دعوت می شود تا در مجمع عمومی عادی سالیانه(نوبت اول) این انجمن که روز دوشنبه مورخ 24 اردیبهشت ماه 1403 برگزار می شود، شرکت نمایند.
زمان: 10 صبح
مکان: تهران، خ نجات الهی، ساختمان اداری پیام نور تهران جنوب، طبقۀ دوم، دفتر انجمن
مراسم بزرگداشت روز روان شناس و مشاور
مراسم بزرگداشت روز روان شناس و مشاور در دانشگاه تهران با حضور رییس انجمن روانشناسی اجتماعی ایران، آقای دکتر مجید صفاری نیا
آیین نکوداشت روان شناسان و مشاوران
آیین نکوداشت روان شناسان و مشاوران با محوریت حمایت های روانی- اجتماعی از جامعه روان شناسان و مشاوران
سخنرانان: دکتر غلامعلی افروز،دکتر مجید صفاری نیا و دکتر رضا پور حسین
روز آنان که توجه و مهربانی شان چون نوری درخشان می آید و بر فضای تاریک و سرد ذهن مان می تابد و وجودمان را به گرمای عشق دلگرم می کند، روز همان ها که گرانبهاترین دارایی شان، وقت شان را، هدیه می کنند تا برای ساعتی هم که شده بهترین حس ها را تجربه کنیم، روز این بخشندگانِ عاشقِ دلسوز، روز روانشناس و مشاور گرامی باد
دنیل کانمن برنده جایزه نوبل اقتصاد در سال ۲۰۰۲، در هشتم فروردین ماه ۱۴۰۳ در سن نود سالگی درگذشت. وی به همراه تی ورسکی از دهه ۷۰ میلادی مطالعاتش را بر روی قضاوت و تصورات قالبی و گمانه زنی ها آغاز کرد و به دلیل این پژوهش ها موفق به دریافت جایزه نوبل شد. وی یکی از چهره های شاخص روان شناسی اجتماعی در امریکا بود.
حلول ماه مبارک رمضان
تبریک سال نو
مراسم بزرگداشت دکتر به پژوه
مراسم نکوداشت استاد دکتر احمد به پژوه، روانشناس و استاد بازنشسته دانشگاه تهران روز چهارشنبه 22 اردیبهشت 1402در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، با همکاری بنیاد بین المللی مادر و انجمن مددکاران اجتماعی ایران و با حضور تعداد قابل توجهی از اساتید روانشناسی و علوم تربیتی برگزار شد. در این برنامه، آقای دکتر مجتبی دلیر عضو هیأت مدیرۀ انجمن روانشناسی اجتماعی ایران به همراه جمعی از اعضای باشگاه دانشجویی انجمن در مراسم بزرگداشت استاد به پژوه حضور یافتند، تا به نمایندگی از انجمن روانشناسی اجتماعی ایران از زحمات علمی، اجرایی و پژوهشی این استاد فرهیخته تقدیر به عمل آورند. انجمن روانشناسی اجتماعی ایران همواره سنت تقدیر و گرامیداشت از اساتیدی چون دکتر احمد به پهژوه را ارج می نهد و این عمل را موجب، ترویج فرهنگ قدرشناسی و الگوسازی برای نسل های بعدی می داند. در این مراسم باشکوه از طرف انجمن روانشناسی اجتماعی ایران لوح تقدیری با امضای ریاست محترم انجمن، جناب آقای دکتر مجید صفاری نیا به همراه هدیه ای تقدیم این استاد گرانقدر شد.
مراسم بزرگداشت دکتر دولت آبادی
مراسم نکوداشت دکتر شیوا دولت آبادی، با همکاری انجمن روانشناسی ایران و گروه روانشناسی خانه اندیشمندان علوم انسانی، روز چهارشنبه 10 آبان 1402 با حضور اساتید برجستۀ روانشناسی و جمعی از دانشجویان برگزار شد. در این مراسم آقای دکتر مجید صفاری نیا، آقای دکتر احمد علیپور، خانم دکتر آزاده عسکری و خانم ستاره جعفری حضور یافتند تا به تا به نمایندگی از انجمن روانشناسی اجتماعی ایران از زحمات علمی، اجرایی و پژوهشی این استاد فرهیخته تقدیر و تشکر بهعمل آورند. در پایان این مراسم باشکوه از طرف انجمن روانشناسی اجتماعی ایران لوح تقدیری با امضای ریاست محترم انجمن، جناب آقای دکتر مجید صفاری نیا به همراه هدیه ای تقدیم این استاد گرانقدر شد.